Mrt

Avrupa´da Uluslararası Muhasebe Stajı Projesi kapsamında 11/03/2018 - 31/03/2018 tarihleri arasında İtalya´nın San Salvo şehrinde staj yapacak olan öğrencilerimizi ve Koordinatör Öğretmen Hayriye YAVUZ´u uğurladık. Öğrencilerimize ve Öğretmenimize başarılar diler, verimli bir faaliyet olmasını temenni ederiz.

Mrt

Avrupa´da Uluslararası Muhasebe Stajı kapsamında Muhasebe ve Finansman Öğretmenimiz Serdar AKINCI koordinatörlüğünde Romanya´da stajını başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz yurdumuza döndü. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder,tüm öğrencilerimizi yeni projelerde görmeyi temenni ederiz.

Ock

Avrupa´da Uluslararası Muhasebe Stajı Projesi kapsamında İtalya´nın San Salvo şehrinde staj yapacak olan öğrencilerimizi ve Müdür Başyardımcımız Ziyaddin UĞUZ´u İtalya´ya uğurladık.

Ock

Avrupa´da Uluslararası Muhasebe Stajı Erasmus+2017 Projesi kapsamında Müdür Başyardımcımız Ziyaddin UĞUZ koordinatörlüğünde ilk kafilemiz 09.01.2018 Salı günü İtalya´nın San Salvo kentine seyahat edecektir. Okulumuzu temsilen İtalya´ya gidecek olan kafilemize iyi yolculuklar dileriz.

Ekm

İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, İlçemizin okul müdürleriyle istişare toplantısı için okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

T.C.  Avrupa Birliği Bakanlığı-AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyetleri kapsamında okulumuz proje koordinatörlüğünde hazırlanan CRM Projesi kabul edilmiş, ilgili hareketlilikler başarıyla gerçekleştirilmiştir.