Eyl

6764 sayılı Kanunla 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu ve 5510 sayılı Kanunda 9/12/2016 tarihinden geçerli olmak üzere değişiklik yapılmıştır. Yapılan değişiklikle; mesleki ve teknik ortaöğretim sırasında tamamlayıcı eğitim ya da alan eğitimi gören öğrenciler de iş kazası ve meslek hastalığı yönünden sigortalı sayılmıştır.

Mrt

3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanununa göre İşletmelerde Mesleki Eğitim gören öğrencilerin ücretlerinin bir kısmının İşsizlik Sigortası fonundan karşılanması ile ilgili işletmelerin doldurması gereken form için linke tıklayınız.

Eyl

Okulumuz Onur Kurulu, Disiplin Kurulu ve Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü tarafından Ayın Öğrencisi etkinliği başlatılmıştır.

Eyl

Okulumuz, Okul Geliştirme ve Yönetim Ekibimiz tarafından Ayın Sınıfı etkinliği başlatılmıştır.

Eyl

Okulumuz  Sağlık, Temizlik, Çevre, Okul Güzelleştirme  ve Yeşilay  Kulübü tarafından  en  temiz  sınıf  etkinliği başlamıştır.